Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kees van Delft, aangenaam! Na een loopbaan als redacteur en hoofdredacteur bij verschillende mediabedrijven, heb ik in 2018 Content & co opgericht. Wij bedenken, maken en delen informatie voor de doelgroepen van onze opdrachtgevers. Uit het verbinden van mensen, bedrijven en organisaties haal ik ontzettend veel voldoening!

Content & co staat voor contentmarketing, copywriting en communicatie en is gespecialiseerd in de sectoren zorg, food, HR en sport. In de samenwerking met opdrachtgevers kenmerkt Content & co zich door betrokkenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met veel plezier zet ik dit en meer in om uw doelstellingen te realiseren!

Laten we kennismaken