Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Food

Zoekt u een tekstschrijver over food? Of wilt uw bedrijf zich inhoudelijk profileren en het bereik vergroten in de foodsector? Content & co is gespecialiseerd in content en contentmarketing voor zowel foodretail, foodservice als eten en drinken in de zorg. Door ruime kennis van de foodsector zijn opdrachtgevers verzekerd van sterke inhoud, een relevant netwerk en een efficiënte uitvoering.

Zoekt u een tekstschrijver of contentmarketeer met kennis van de foodsector? Met ruime ervaring in foodmedia (Levensmiddelenkrant, Out-of-Home Shops, Food Hospitality en Gastvrije Zorg) is Content & co u graag van dienst!

Laten we kennismaken