Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Zorg

Zoekt uw organisatie een tekstschrijver voor de zorg? Of wilt uw bedrijf zich inhoudelijk profileren en het bereik vergroten in de zorg? Content & co is gespecialiseerd in content en contentmarketing voor de zorg. Door ruime kennis van deze prachtige sector zijn opdrachtgevers verzekerd van sterke inhoud, een relevant netwerk en een efficiënte uitvoering.

Content & co heeft voor verschillende zorgorganisaties en dienstverleners opdrachten mogen uitvoeren. Variërend van een artikelreeks over een nieuw zorgconcept, het schrijven van teksten voor een nieuwe werken-bij website tot structurele samenwerking in de vorm van (online) contentmarketing.

Zoekt u een tekstschrijver of contentmarketeer voor de zorg?

Laten we kennismaken